Bled

Apartmaji Skupine Pošta Slovenije na Bledu se nahajajo v enem najlepših turističnih biserov Slovenije, v Julijskih Alpah – na Bledu. Lokacijsko so vpeti med večje hotele, kot so hotel Lovec, Krim, Park in Golf. S svojo odlično lego v središču kraja ponujajo edinstveno doživetje za vse, ki si želijo tako sprehodov ob jezeru kot plavanja in pohodništva, gorništva ter adrenalinskih doživetij, ki so na voljo v bližini.

Jezero je od apartmajev oddaljeno le 200 metrov, najbližja Grajska plaža pa 5 minut hoje. Plaža se ponaša z nazivom edinega uradnega kopališča na jezeru, ki ima modro zastavo in je primerna tako za starejše kot za mlade. Na voljo so ležalniki in senčniki, poskrbljeno je tudi za zabavo otrok, saj so v okviru kopališča urejeni tobogan, skakalna deska in splav na jezeru.

Apartmaji Skupine Pošta Slovenije na Bledu se nahajajo v sklopu objekta, kjer je v pritličju pošta 4260 Bled, v nadstropju pa so kot samostojne enote organizirani trije samostojni apartmaji. Vsi imajo vso potrebno opremo za udobno namestitev. Za brezskrben poletni spanec in prijetno bivanje so opremljeni s klimatskimi napravami. Iz apartmajev se odpirajo pogledi proti grajskemu hribu in gorskim vrhovom v ozadju.

V bližini je obilo možnosti za gurmanska razvajanja. Številne restavracije slovijo po odlični hrani in dobri postrežbi. Ne nazadnje se v bližini nahaja tudi hotel, kjer že od davnega leta 1953 strežejo izvrstne kremne rezine.

V bližnji okolici je nešteto možnosti za oddih v neokrnjeni naravi – Pokljuka, Gorjuše, Blejski Vintgar, okolica Bohinjskega jezera in še in še, kjer lahko doživite najbolj neokrnjeno naravo. Sladokusci se lahko odpravijo v bližnje Lesce in obiščejo tovarno vsem znane Gorenjke.

Bled je destinacija, ki vas bo navdušila v vseh letnih časih. Pridite in se prepričajte kar sami.


Apartmaji:

Apartma Bled št. 1 – 2S z balkonom, 52 m2, ločena soba s tremi ležišči (družinska postelja + enojno ležišče), 2 raztegljiva kavča v dnevnem prostoru, ki je združen s kuhinjo in jedilnico (štedilnik, hladilnik z zamrzovalnikom), kopalnica s tušem, kabelska TV, klimatska naprava, balkon. V apartmaju so 4 ležišča.

Apartma Bled št. 2 – 2S, 52 m2, triposteljna soba, raztegljiv kavč v dnevno-spalnem prostoru, kuhinja s štedilnikom in hladilnikom z zamrzovalnikom, kopalnica s tušem, kabelska TV in klimatska naprava. V apartmaju so 4 ležišča.

Apartma Bled št. 3 – 2S, 46 m2, triposteljna soba, 2 raztegljiva kavča v prostornem dnevno-spalnem prostoru, kuhinja s štedilnikom in hladilnikom z zamrzovalnikom, jedilnica, kopalnica s tušem, kabelska TV, klimatska naprava. V apartmaju so 4 ležišča.


Slike:

Slike apartma 1

Slike apartma 2

Slike apartma 3


Koristne informacije:

Čiščenje apartmaja ni vključeno v ceno najema. Čiščenje je opcijsko (ali sami ali čistilni servis) in se ta možnost izbere v postopku rezervacije.

Prihod: po 13. uri, odhod: do 10. ure. Ključe apartmajev prejmete na pošti 4260 Bled, v času uradnih ur, ki so ob delavnikih od 8.00 do 18.00 in ob sobotah od 8.00 do 12.00.

Brezplačno parkiranje za eno osebno vozilo/apartma je urejeno v garaži na pošti 4260 Bled.

Prednosti: v bližini mini golf, wellness, vodni športi, smučišče, vožnja s kočijo, prevoz na Blejski otok s pletno, organizirani izleti ipd.

Omejitve: apartmaji niso prilagojeni invalidom (apartmaji se nahajajo v 1. nadstropju – dvigala ni). Kajenje v počitniški enoti ni dovoljeno in prav tako ni dovoljeno bivanje domačih živali.Izbira nastanitve in rezervacija:


Navodila


Z uporabo puščic izberete mesec ali leto. Nato izberete dan v zelen okvirčku na katerega želite narediti rezervacijo

  • - Prosto
  • - Ni na voljo
  • - Zasedeno
  • - Zaprto
Bled - PS