Bovec

Apartmaji Skupine Pošta Slovenije se nahajajo v Bovcu, znani turistični točki Slovenije. S svojo središčno lego v kraju so odlično vpeti med dnevno dogajanje v vedno živem kraju. Veličastni objem Julijskih Alp in raziskovanja idilične pokrajine v dolini ponujajo enkratna doživetja.

V samem mestu je na voljo ogromno ponudbe, vezane na aktivno preživljanje prostega časa. Za tiste, ki jih zanima zgodovina, pa so v bližini številne točke s tovrstno tematiko, na primer Trdnjava Kluže, Kobariški muzej in ne nazadnje zgodovinske poti po ostalinah soške fronte. Športni navdušenci se lahko s kolesom povzpnejo na Vršič ali Mangart, spustijo v raftu ali s kanujem po turkizni Soči in pozimi smučajo na Kaninu ter z njim povezani sosednji Sella Nevei. V bližini se nahaja tudi eden lepših slovenskih slapov – slap Boka.

Apartmaji Skupine Pošta Slovenije v Bovcu se nahajajo v sklopu objekta, kjer je v pritličju pošta 5230 Bovec, v nadstropju pa so kot samostojna enota organizirani trije apartmaji, ki imajo vso potrebno opremo za udobno namestitev. Za brezskrben poletni spanec in prijetno bivanje so opremljeni s klimatskimi napravami.

V bližini je obilo možnosti za gurmanska razvajanja. Številne restavracije slovijo po odlični hrani in dobri postrežbi. Bovec je destinacija, ki vas bo navdušila v vseh letnih časih. Pridite in se prepričajte sami.


Apartmaji:

Apartma Bovec št. 1 – studio, 27 m2, dve ločeni ležišči ter dodatno raztegljivo ležišče (kavč) v dnevno-spalnem prostoru, kuhinja (štedilnik in hladilnik), kopalnica s tušem, kabelska TV, klimatska naprava. V apartmaju so 4 ležišča.

Apartma Bovec št. 2 – studio, 34 m2, dve ležišči (pograd) in raztegljiv kavč v dnevno-spalnem prostoru, kuhinja s štedilnikom in hladilnikom, kopalnica s tušem, kabelska TV, klimatska naprava. V apartmaju so 4 ležišča.

Apartma Bovec št. 3 – 2S, 37 m2, dve ležišči (pograd) in raztegljiv kavč v dnevno-spalnem prostoru, kuhinja s štedilnikom in hladilnikom, ločena jedilnica (drsna vrata), kopalnica s tušem, kabelska TV, klimatska naprava. V apartmaju so 4 ležišča.


Slike:

Slike apartma 1

Slike apartma 2

Slike apartma 3


Koristne informacije:

Čiščenje apartmaja ni vključeno v ceno najema. Čiščenje je opcijsko (ali sami ali čistilni servis) in se ta možnost izbere v postopku rezervacije.

Prihod: po 13.uri, odhod: do 10. ure. Ključe apartmajev prejmete na pošti 5230 Bovec v času uradnih ur, ki so v ponedeljek, torek, četrtek in petek od 9.00 do 17.00 ure ter v sredo od 9.00 do 18.00 ure. Ob sobotah je pošta zaprta. Brezplačno parkiranje za eno vozilo/apartma je možno na dvorišču pošte ali na cca. 200 m oddaljenem parkirišču (v sezoni).

Prednosti: golf (v bližini), wellness, vodni športi, smučišče, zgodovinske znamenitosti, organizirani izleti ipd.

Omejitve: apartmaji niso prilagojeni invalidom (apartmaji se nahajajo v 1. nadstropju – dvigala ni). Možnost jutranjega hrupa zaradi dostave poštnih pošiljk. Kajenje v počitniški enoti ni dovoljeno in prav tako ni dovoljeno bivanje domačih živali.Izbira nastanitve in rezervacija:


Navodila


Z uporabo puščic izberete mesec ali leto. Nato izberete dan v zelen okvirčku na katerega želite narediti rezervacijo

  • - Prosto
  • - Ni na voljo
  • - Zasedeno
  • - Zaprto
Bovec - PS