Gozd Martuljek

Apartmaji Skupine Pošta Slovenije se nahajajo v naselju Gozd - Martuljek, ki je razpotegnjeno naselje v občini Kranjska Gora. Gozd - Martuljek leži na bregovih reke Save Dolinke, ob cesti, ki povezuje Jesenice s Kranjsko Goro, v ozkem delu Zgornjesavske doline, med Karavankami in Martuljško skupino v Julijskih Alpah z izstopajočim vrhom Špikom. Okolica ponuja različna doživetja v naravi, ki so odvisna od letnega časa ter želja obiskovalcev.

Obiščete lahko čudovito igro narave, ki se v vsej svoji lepoti pokaže v Spodnjem in Zgornjem Martuljkovem slapu. Prav tako čudovit je Srednji vrh, ki je odlična razgledna točka za Martuljško skupino gora ter izhodišče nekaterih pešpoti po Karavankah. V lepotah lahko uživate na potepanju po kolesarski poti do Mojstrane ali do Trbiža. Otroci so vabljeni v skrivnostno Škratovo deželo.
Pozimi vabijo smučišče Gozd - Martuljek, sankališče in urejene proge za tek na smučeh.

V bližini so znani kraji, kjer je obilo znamenitosti: Mojstrana, Kranjska Gora, Rateče - Planica, ki ponujajo različne aktivnosti in doživetja v neokrnjeni naravi. Povsod je tudi obilo možnosti za gurmansko razvajanje.

Apartmaja se nahajata sredi naselja, v prvem nadstropju objekta, kjer je v preteklosti bila trgovina in pogodbena pošta (sedaj je pogodbena pošta zaprta). Opremljena sta z vso potrebno opremo, ki ponuja udobno namestitev in brezskrben počitek. Klimatska naprava in gretje, glede na letni čas ustrezno pripomoreta k še večjemu udobju.


Apartmaji:

Apartma Gozd Martuljek št. 1 – 3S, 41m², triposteljna soba s francosko posteljo ter dodatnim izvlečnim ležiščem in raztegljivim kavčem, enoposteljna soba z enojnim ležiščem, kuhinja s štedilnikom in hladilnikom ter jedilnim prostorom, kopalnica s tušem, kabelska TV, klimatska naprava. V apartmaju so 4 ležišča.

Apartma Gozd Martuljek št. 2 –studio z balkonom, 27m², francosko ležišče ter dodatno enojno ležišče, kuhinja s štedilnikom ter hladilnikom, kopalnica s tušem, kabelska TV, klimatska naprava, balkon. V apartmaju so 3 ležišča.


Slike:

Slike apartma 1

Slike apartma 2


Koristne informacije:

Čiščenje apartmaja ni vključeno v ceno najema. Čiščenje je opcijsko (ali sami ali čistilni servis) in se ta možnost izbere v postopku rezervacije.

Prihod: po 13. uri, odhod: do 10. ure. Ključe apartmajev prejmete po pošti iz OE Nabava in nepremičnine, kamor jih po vrnitvi domov, tudi vrnete.

Brezplačno parkiranje za eno osebno vozilo/apartma je urejeno na dvorišču pošte, pred vhodom.

Prednosti: v bližini smučišče, slap, Škratova dežela, kolesarska pot, bližina izhodiščnih točk za planinske ture ipd.

Omejitve: apartmaja nista prilagojena invalidom (apartmaja se nahajata v 1. nadstropju - dvigala ni). Kajenje v počitniški enoti ni dovoljeno in prav tako ni dovoljeno bivanje domačih živali.Izbira nastanitve in rezervacija:


Navodila


Z uporabo puščic izberete mesec ali leto. Nato izberete dan v zelen okvirčku na katerega želite narediti rezervacijo

  • - Prosto
  • - Ni na voljo
  • - Zasedeno
  • - Zaprto
Gozd Martuljek - PS