Izola 1

Počitniški apartmaji Skupine Pošta Slovenije v Izoli se nahajajo v samem centru tradicionalnega, starega ribiškega mesta Izola. Ob potepanju po ozkih ulicah starega mestnega jedra bomo videli mnogo starih meščanskih hiš, trgov, umetniških ateljejev, galerij in muzejev. Skozi zgodovino in vse do danes se je ohranila Manziolijeva palača, cerkev sv. Marije Alietske, cerkev sv. Mavra, občinska palača, muzej Paranzana.

V znanih restavracijah tik ob morju oz. s  postrežbo na pomolih boste deležni kulinaričnih specialitet – predvsem morskih.

Izola ima zelo lepo urejeno in odprto mestno plažo Petelinji rt s svetilnikom, kjer se v poletnih večerih odvijajo zabavne prireditve. Poleti je v Izoli zelo živahno, saj se tam odvijajo številne kulturne prireditve, koncerti, festivali, ribiški praznik in športne prireditve. Največji čar teh prireditev je, da potekajo po pomolih in na trgih ob morju.

Po sprehodu čez marino pridemo do Simonovega zaliva in plaže, ki velja za eno najlepših in najbolj urejenih na  Obali. Je zelo priljubljen kraj za mlade, saj se tam odvijajo nepozabne zabave v poletnih mesecih.

Izola je mesto, znano po ribištvu, vinarstvu in  pridelavi oljčnega olja.

Počitniški apartmaji se nahajajo v centru mesta, v 1. nadstropju stavbe, kjer je v pritličju pošta 6310 Izola. Vhod v apartmaje je urejen z zadnje strani objekta.


Apartmaji:

Apartma Izola št. 1 – 2S, 38,6 m², manjša soba z dvema ležiščema (pograd), dnevno-spalni prostor z raztegljivim kavčem, galerija z dvema ležiščema, kuhinja s štedilnikom, hladilnik z zamrzovalnikom, kopalnica s tušem, ločene sanitarije, kabelska TV, klimatska naprava. V apartmaju je  6 ležišč.

Apartma Izola št. 2 – 2S, 31,3 m², dnevni prostor z dvema ležiščema (zakonska postelja in ležišče za eno osebo), galerija z dvema ležiščema, mini kuhinja s štedilnikom, hladilnik z zamrzovalnikom,  kopalnica s tušem, kabelska TV, klimatska naprava. V apartmaju je 5 ležišč.

Apartma Izola št. 3 – studio, 19,1 m², dnevni prostor z dvema ležiščema, mini kuhinja s štedilnikom, hladilnik z zamrzovalnikom, kopalnica s tušem, kabelska TV, klimatska naprava. V apartmaju sta 2 ležišči.

Vsi apartmaji imajo visoka okna in so zelo svetli.


Slike:

Slike apartma 1

Slike apartma 2

Slike apartma 3


Koristne informacije:

Čiščenje apartmaja ni vključeno v ceno najema. Čiščenje je opcijsko (ali sami ali čistilni servis) in se ta možnost izbere v postopku rezervacije.

Prihod: po 13. uri, odhod: do 10. ure. Ključe apartmajev prejmete na pošti 6310 Izola v času uradnih ur, ki so ob delavnikih od 8.00 do 18.00 in ob sobotah od 8.00 do 12.00.

V objektu je na varnem pod stopniščem mogoče shraniti kolesa in vozičke oz. potrebščine za plažo, tako da ne ovirajo dostopa do službenih prostorov. Parkirišče je v neposredni bližini in je plačljivo.

Prednosti: v bližini tržnica, staro mestno jedro, plaža, kolesarske poti, marina, sprehajalne poti ipd.

Omejitve: apartmaji niso prilagojeni invalidom (apartmaji se nahajajo v 1. nadstropju – dvigala ni). Možnost jutranjega hrupa zaradi dostave poštnih pošiljk. Kajenje v počitniški enoti ni dovoljeno in prav tako ni dovoljeno bivanje domačih živali.Izbira nastanitve in rezervacija:


Navodila


Z uporabo puščic izberete mesec ali leto. Nato izberete dan v zelen okvirčku na katerega želite narediti rezervacijo

  • - Prosto
  • - Ni na voljo
  • - Zasedeno
  • - Zaprto
Izola - PS