Izola 2

Morova ulica 25 d, nasproti recepcije Hotela Simonov zaliv.


 

Apartma:

Apartma Izola – V apartmaju je 6 ležišč.

Apartma št. 7 se nahaja v počitniškem  naselju v bližini kopališča Simonov zaliv, na naslovu Morova ulica 25 d, v Izoli, v 1. nadstropju, nasproti recepcije Hotela Simonov zaliv. (Avtomobil pustite v garaži na označenem mestu s št. 7D ).

 


 

Slike:

 

 


 

Koristne informacije:

Prihod/Odhod: Prihod je najkasneje do 13. ure. Na osnovi izdane napotnice prevzamete ključe apartmaja v Turistični agenciji Bele skale v Izoli, Cankarjev drevored 2,  (telefon 05 64 03 555).  Do turistične agencije pridete tako, da na krožišču, ki se nahaja ob avtokampu Izola, izberete smer center, mimo  pokopališča ravno  do centra. Ko pridete do prve avtobusne postaje pri pošti, je na levi strani na vogalu prej omenjena turistična agencija.

Ob odhodu morate apartma zapustiti najpozneje do 10.00 ure in ključe vrniti  v turistično agencijo.

Prednosti: Izola je mesto, znano po ribištvu, vinarstvu in  pridelavi oljčnega olja. Ob potepanju po ozkih ulicah starega mestnega jedra bomo videli mnogo starih meščanskih hiš, trgov, umetniških ateljejev, galerij in muzejev. Skozi zgodovino in vse do danes se je ohranila Manziolijeva palača, cerkev sv. Marije Alietske, cerkev sv. Mavra, občinska palača, muzej Paranzana. V znanih restavracijah tik ob morju oz. s  postrežbo na pomolih boste deležni kulinaričnih specialitet – predvsem morskih.

Izola ima zelo lepo urejeno in odprto mestno plažo Petelinji rt s svetilnikom, kjer se v poletnih večerih odvijajo zabavne prireditve. Poleti je v Izoli zelo živahno, saj se tam odvijajo številne kulturne prireditve, koncerti, festivali, ribiški praznik in športne prireditve. Največji čar teh prireditev je, da potekajo po pomolih in na trgih ob morju. 

Po sprehodu čez marino pridemo do Simonovega zaliva in plaže, ki velja za eno najlepših in najbolj urejenih na  Obali. Je zelo priljubljen kraj za mlade, saj se tam odvijajo nepozabne zabave v poletnih mesecih.

Omejitve: Kajenje v počitniški enoti ni dovoljeno in prav tako ni dovoljeno bivanje domačih živali.Izbira nastanitve in rezervacija:


Navodila


Z uporabo puščic izberete mesec ali leto. Nato izberete dan v zelen okvirčku na katerega želite narediti rezervacijo

  • - Prosto
  • - Ni na voljo
  • - Zasedeno
  • - Zaprto
Izola - PS