Kranjska Gora 1

Apartma Skupine Pošta Slovenije se nahaja v Kranjski Gori, ki je pomembno turistično in zimsko-športno središče v zgornjem delu Savske doline, ob izlivu Pišnice v Savo Dolinko. Okrog starega vaškega jedra je zgrajen nov, večinoma turistični del naselja s hoteli, počitniškimi stanovanji in hišami, rekreacijskimi objekti, trgovinami in žičnicami ter smučarskimi progami in omrežjem kolesarskih in peš poti. Vse to daje Kranjski Gori z bližnjimi naselji Podkoren, Gozd - Martuljek in Rateče podobo enotnega zgornjesavskega turističnega območja, pomembnega tako v letnem kot tudi zimskem turizmu. Kranjska Gora je prizorišče pomembnih mednarodnih smučarskih tekmovanj v alpskem smučanju na Vitrancu in smučarskih skokih v Planici.

Kranjska Gora je zanimiva v vseh letnih časih. Pozimi lahko smučate, tečete na smučeh, sankate, krpljate in drsate. Za vas je odprt snežni park, adrenalin lahko najdete v turnem smučanju, lednem plezanju itd. Obiščete lahko tudi nordijski center Planica.

V drugih letnih časih vas lahko navduši pohodništvo, kolesarjenje, obiščete lahko kolesarski park, adrenalinski park, Kekčevo deželo, pekarno Miš Maš, uživate v jezeru Jasna, v poletnem sankanju in užitkih na toboganu. Tu je še poletna Planica, Tamar, alpinizem in športno plezanje ter še in še.

Gurmansko razvajanje je mogoče tako rekoč na vsakem koraku, saj kraj slovi po odličnih gostilnah in restavracijah. Hoteli ponujajo tudi bazenske in wellness užitke.

Apartma se nahaja ob dvorani Vitranc, v levem delu stavbe, v kateri je tudi Občina Kranjska Gora.

Nahaja se v prvem nadstropju in nudi vso potrebno opremo za udobno namestitev in brezskrben počitek. Apartma je opremljen s klimatsko napravo.


Apartma:

Apartma Kranjska Gora – 1S, 31m², triposteljna soba z raztegljivim kavčem ter jedilnim prostorom, kuhinjska niša s štedilnikom in hladilnikom z zamrzovalnikom, kopalnica s tušem, kabelska TV. V apartmaju so 4 ležišča.


Slike:

Slike apartma 1


Koristne informacije:

Čiščenje apartmaja ni vključeno v ceno najema. Čiščenje je opcijsko (ali sami ali čistilni servis) in se ta možnost izbere v postopku rezervacije.

Prihod: po 13. uri, odhod: do 10. ure. Ključe apartmajev prejmete na osnovi predložene napotnice na pošti 4280 Kranjska Gora (Borovška cesta 92) v času uradnih ur, ki so v ponedeljek, torek, četrtek in petek od 9.00 do 17.00 ure ter v sredo od 9.00 do 18.00 ure. Ob sobotah je pošta zaprta.

Prednosti: v bližini je smučišče, jezero, snežni park, adrenalinski park, vadbišče za golf, možnost ribolova, Kekčeva dežela, slap, Škratova dežela, kolesarska pot, bližina izhodiščnih točk za planinske ture ipd.

Omejitve: apartma ni prilagojen invalidom (apartma se nahaja v 1. nadstropju – dvigala ni). Dostop do stanovanja je zaklenjen in zahteva nekaj več odklepanja (vhodna vrata za dostop do stopnišča v 1. nadstropje, kjer je stanovanje ter vhodna vrata v stanovanje). Kajenje v počitniški enoti ni dovoljeno in prav tako ni dovoljeno bivanje domačih živali.Izbira nastanitve in rezervacija:


Navodila


Z uporabo puščic izberete mesec ali leto. Nato izberete dan v zelen okvirčku na katerega želite narediti rezervacijo

  • - Prosto
  • - Ni na voljo
  • - Zasedeno
  • - Zaprto
Kranjska Gora - PS