Kranjska Gora 2 - Apartma za 4 osebe

ulica Slavka Černeta št. 34. Apartma se nahaja v objektu Trgovsko gostinskega centra (TGC), ki leži neposredno ob magistralni cesti Jesenice - Rateče.


Apartmaji:

Apartma Kranjska Gora št. 2 – apartma za 4 osebe.

Apartma Kranjska Gora št. 3 – apartma za 4 osebe.

Apartma Kranjska Gora št. 7 – apartma za 4 osebe.

Apartma Kranjska Gora št. 8 – apartma za 4 osebe.

Apartma Kranjska Gora št. 10 – apartma za 4 osebe.


Slike:


Koristne informacije:

Prihod: Prihod je po 14. uri. Na osnovi izdane napotnice prevzamete ključe apartmaja v recepciji družbe VE-DOM, d.o.o, v Kranjski Gori, Kolodvorska 1a (v centru mesta poleg dvorane Vitranc, na parkirišču desno (na visokem podpornem zidu – škarpi je njihova tabla - kažipot). Svoj prihod morate obvezno najaviti en dan pred nastopom na št. 031 381 474. Urnik recepcije je od ponedeljka do petka od 14. do 16. ure ter v soboto od 12. do 16. ure. Prevzem ključev ob nedeljah in praznikih je mogoč le v primeru predhodne najave.

Ob odhodu morate apartma zapustiti najpozneje do 10.00 ure in ključe vrniti predstavniku družbe  VE-DOM-a.

Prednosti: Apartma se nahaja v objektu Trgovsko gostinskega centra (TGC), na naslovu Ulica Slavka Černeta št. 34, v Kranjski Gori, neposredno ob magistralni cesti Jesenice - Rateče.

Kranjska Gora je pomembno turistično in zimsko-športno središče v zgornjem delu Savske doline, ob izlivu Pišnice v Savo Dolinko. Okrog starega vaškega jedra je zgrajen nov, večinoma turistični del naselja s hoteli, počitniškimi stanovanji in hišami, rekreacijskimi objekti, trgovinami in žičnicami ter smučarskimi progami in omrežjem kolesarskih in peš poti. Vse to daje Kranjski Gori z bližnjimi naselji Podkoren, Gozd - Martuljek in Rateče podobo enotnega zgornjesavskega turističnega območja, pomembnega tako v letnem kot tudi zimskem turizmu. Kranjska Gora je prizorišče pomembnih mednarodnih smučarskih tekmovanj v alpskem smučanju na Vitrancu in smučarskih skokih v Planici.

Kranjska Gora je zanimiva v vseh letnih časih. Pozimi lahko smučate, tečete na smučeh, sankate, krpljate in drsate. Za vas je odprt snežni park, adrenalin lahko najdete v turnem smučanju, lednem plezanju itd. Obiščete lahko tudi nordijski center Planica.

V drugih letnih časih vas lahko navduši pohodništvo, kolesarjenje, obiščete lahko kolesarski park, adrenalinski park, Kekčevo deželo, pekarno Miš Maš, uživate v jezeru Jasna, poletnem sankanju in užitkih na toboganu. Tu je še poletna Planica, Tamar, alpinizem in športno plezanje ter še in še.

Gurmansko razvajanje je mogoče tako rekoč na vsakem koraku, saj kraj slovi po odličnih gostilnah in restavracijah. Hoteli ponujajo tudi bazenske in wellness užitke.

Omejitve: Kajenje v počitniški enoti ni dovoljeno in prav tako ni dovoljeno bivanje domačih živali.Izbira nastanitve in rezervacija:


Navodila


Z uporabo puščic izberete mesec ali leto. Nato izberete dan v zelen okvirčku na katerega želite narediti rezervacijo

  • - Prosto
  • - Ni na voljo
  • - Zasedeno
  • - Zaprto
Kranjska Gora - PS