Portorož (Bernardin) - vila Barka

Počitniška apartmaja Hotelov Bernardin se nahajata v okviru depandans hotelskega kompleksa Bernardin v Portorožu. V sredini kompleksa je trg, na katerem stojijo ruševine cerkvenega stolpa nekdanjega benediktinskega samostana iz leta 1452, kjer naj bi bile pozitivne energijske točke. V okolici so gostinski lokali in kavarne za gurmanska razvajanja.

Dostop do obeh počitniških apartmajev je po stopnicah v prvo nadstropje, kjer sta vhoda v oba apartmaja.

Do plaže je dve minuti peš hoje. Hotelska plaža je plačljiva, lepo urejena z igriščem za odbojko na mivki, otroškimi igrali in različnimi možnostmi vodnih zabav. Gostinska ponudba je zelo pestra. Do centra Portoroža ali Pirana je dvajset minut hoje ob morju. Do Pirana je možen tudi prevoz s turističnim avtobusom.


Apartmaji:

Apartma Bernardin - vila Barka 1: 1 zakonska postelja v eni sobi, v drugi sobi 1 raztegljivi kavč (100 x 200 cm) v dnevnem prostoru, kjer je tudi kuhinja. Apartma je primeren za bivanje 4 oseb.

Apartma Bernardin - vila Barka 2:1 zakonska postelja v eni sobi, v drugi sobi 1 raztegljivi kavč (100 x 200 cm) v dnevnem prostoru, kjer je tudi kuhinja. Apartma je primeren za bivanje 4 oseb.


Slike:

Slike apartmajev vila Barka 1 in vila Barka 2 

 


Koristne informacije:

Prihod: po 15. uri, odhod: do 11. ure. Ob odhodu na recepciji poravnate strošek turistične takse. Ključe apartmajev prejmete na recepciji hotela Histrion. Parkiranje je mogoče v bližnji garažni hiši, a je plačljivo.

Prednosti: v bližini plaža, znamenitosti, vodni športi, organizirani izleti ipd.

Omejitve: Kajenje v počitniški enoti ni dovoljeno in prav tako ni dovoljeno bivanje domačih živali.Navodila

Z uporabo puščic izberete mesec ali leto. Nato izberete dan v zelen okvirčku na katerega želite narediti rezervacijo

  • - Prosto
  • - Rezervirano
  • - Zasedeno
  • - Zaprto (obnova, dolgoročni najem)
  • - Zaradi razpisa trenutno ni na voljo
Portorož (Bernardin) - PS