Portorož (Bernardin)

Počitniška apartmaja Skupine Pošta Slovenije v Bernardinu se nahajata v okviru hotelskega kompleksa Bernardin v Portorožu, med hotelom Histrion in hotelskimi depandansami. V sredini kompleksa je trg, na katerem stojijo ruševine cerkvenega stolpa nekdanjega benediktinskega samostana iz leta 1452, kjer naj bi bile pozitivne energijske točke. V okolici so gostinski lokali in kavarne za gurmanska razvajanja.

Dostop do obeh počitniških apartmajev je mogoč s trga skozi podhod na drugo stran, kjer sta vhoda v obe stanovanji.

Do plaže je dve minuti peš hoje. Hotelska plaža je plačljiva, lepo urejena z igriščem za odbojko na mivki, otroškimi igrali in različnimi možnostmi vodnih zabav. Gostinska ponudba je zelo pestra. Do centra Portoroža ali Pirana je dvajset minut hoje ob morju. Do Pirana je možen tudi prevoz s turističnim avtobusom.


Apartmaji:

Apartma Bernardin št. 1 – 3S, 37,4 m², 2 dvoposteljni sobi (1 zakonska postelja in 1 pograd), raztegljiv kavč v dnevno-spalnem prostoru, kuhinja s štedilnikom in jedilno mizo, hladilnikom z zamrzovalnikom,  kopalnica s tušem, kabelska TV, klima naprava. V apartmaju so 4 ležišča.

Apartma Bernardin št. 2 – studio, 27,6 m², z dvema ležiščema v dnevno-spalnem prostoru (zakonska postelja in dvignjeno ležišče nad njo), kuhinja s štedilnikom, hladilnikom z zamrzovalnikom, kopalnica z ločenim tušem in sanitarijami, kabelska TV in klima naprava. V apartmaju so 3 ležišča.


Slike:

Slike apartma 1

Slike apartma 2


Koristne informacije:

Čiščenje apartmaja ni vključeno v ceno najema. Čiščenje je opcijsko (ali sami ali čistilni servis) in se ta možnost izbere v postopku rezervacije.

Prihod: po 13. uri, odhod: do 10. ure. Ključe apartmajev prejmete na pošti v Portorožu (pri hotelu Palace) v času uradnih ur, ki so v ponedeljek, torek, četrtek in petek od 9.00 do 17.00 ure ter v sredo od 9.00 do 18.00 ure. Ob sobotah je pošta zaprta. Parkiranje je mogoče v bližnji garažni hiši, a je plačljivo. Apartmaja se nahajata v pritličju in sta pogojno primerna tudi za invalide – do morja je cca. 60 stopnic.

Prednosti: v bližini plaža, znamenitosti, vodni športi, organizirani izleti ipd.

Omejitve: Kajenje v počitniški enoti ni dovoljeno in prav tako ni dovoljeno bivanje domačih živali.Izbira nastanitve in rezervacija:


Navodila


Z uporabo puščic izberete mesec ali leto. Nato izberete dan v zelen okvirčku na katerega želite narediti rezervacijo

  • - Prosto
  • - Ni na voljo
  • - Zasedeno
  • - Zaprto
Portorož (Bernardin) - PS